Breedste Aanbod in Duurzame Schermen Hoogwaardig Design Af-Fabriek > Deskundig | Snel | Kostenefficiënt Eenvoudig Online Bestellen

Restaurant / Bar

In de horeca is ‘Smart Distancing’ de nieuwe norm. In haar ‘Protocol Heropening Horeca’ geeft zij als richtlijn mee “zorg voor minimaal 1,5 meter afstand tussen de tafels, tenzij de tafels van elkaar gescheiden zijn door en schot of transparant scherm“. Als door plaatsing van een plexischerm er meer tafels in eenzelfde ruimte in gebruik kunnen worden genomen, kunt u meer gasten verwelkomen wat een positief effect zal hebben op uw omzet.

The Social Screen heeft, in samenwerking met enkele Amsterdamse horeca-ondernemers, meerdere specifieke horeca oplossingen ontwikkelt. De R-Screen is zelfs een regelrechte verwijzing naar een Restaurant Screen. Een eenvoudig plaatsbaar & wegneembaar scherm dat rechtsreek aan het tafelblad gekoppeld wordt en dan instelbaar is. Zie R-Screen voor details.

Bekijk onze preventieschermen

Kantoor

Binnen de kantooromgeving, zijn er veel plekken aan te wijzen waar klanten en medewerkers binnen beperkte ruimte van elkaar acteren. Denk onder meer aan de ontvangstruimte/balie, kantoortuinen, vergaderruimtes, kantoren met meerdere werkplekken, etc. Fysieke afscherming van klant en/of collega is dan een voorwaarde daar waar de 1,5 meter niet in acht genomen kan worden. The Social Screen heeft een breed scala aan hoogwaardige plexischerm oplossingen om bureaus van elkaar te ‘scheiden’, om ruimtes flexibel te verdelen en om klanten geruststellend te ontvangen. Mocht uw kantoor vragen om klantspecifieke schermoplossingen, dan staan onze specialisten voor u klaar. Vergeet niet dat goed werkgeverschap begint bij ‘geruststelling’ van de werknemer.

Bekijk onze preventieschermen

Winkel

Winkeliers zijn vanaf het begin van het ‘social distance tijdperk’ erg creatief geweest met het bedenken van tijdelijk oplossingen en zelfgemaakte schermen. Dit om de veiligheid van hun klanten en personeel te kunnen waarborgen. Maar nu Smart Distancing de nieuwe norm wordt, oriënteren veel winkel-ondernemers zich op vervanging van hun tijdelijke ‘noodoplossing’ door een duurzaam product met een uitstraling en design wat past bij hun winkel. Hiervoor heeft The Social Screen een breed scala aan kwalitatieve, fraai ontworpen plexischermoplossingen die in geen winkel misstaan…

Een design T-Screen voor op de balie, mobiele S-Screens voor het tijdelijk afbakenen van ruimtes, P-Screens om looprichtingen wat ‘permanenter’ te organiseren, allemaal fraai vormgegeven en uitgevoerd in hoge kwaliteit 6mm acrylaat / plexiglas.
Ontdek welke mogelijkheden we voor uw winkel gecreëerd hebben. Vindt u uw oplossing niet, vraag dan een special aan.

Bekijk onze preventieschermen

Publieke Sector

Publieke / openbare gebouwen bestaan bij de gratie van publiek – mensen dus. Het goed organiseren van mensenstromen waarbij sociale afstand en hygiëne door looproutes gegarandeerd kan worden, zonder dat dit iets afdoet aan de beleving van de ruimte, is de grote uitdaging bij het openstellen van publieke / openbare gebouwen! The Social Screen denkt graag met u mee!

Plexischermen voor de receptiebalie – T-Screen, mobile preventieschermen om ruimtes tijdelijk af te bakenen S-Screen, P-Screens om looprichtingen wat ‘permanenter’ te organiseren, allemaal fraai vormgegeven en uitgevoerd in hoge kwaliteit 6mm acrylaat / plexiglas.
Ontdek welke mogelijkheden we voor uw gecreëerd hebben. Vind u uw oplossing niet, vraag dan een special aan.

Bekijk onze preventieschermen

Personenvervoer

Kenmerkend voor personenvervoer is dat verschillende merken taxi’s en taxibussen verschillende plexischerm-oplossingen behoeven. The Social Screen heeft experts klaar staan om voor het wagenpark van uw taxionderneming een op-maat-gemaakte oplossing te ontwikkelen. Vele collega’s gingen u al voor!

 

Vraag uw maatscherm aan!